Trupa ONE, cei mai simpatici indragostiti din showbiz-ul romanesc, lanseaza astazi un nou videoclip ce te va duce pentru cateva minute in cea mai tare calatorie imaginara, cu #superstare.

Criss si Vlad, cuplul indragit de milioane de fani din Romania si nu numai, au pregatit cel de-al treilea videoclip din cariera trupei, pentru piesa “Superstare”.
Cei doi indragostiti au filmat videoclipul in timpul celei mai recente vacante in Grecia, unde timp de 15 zile si-au reincarcat bateriile in cel mai placut mod: au facut plaja, s-au relaxat la piscina, au innotat, au fost la shopping, au vizitat multe monumente istorice, dar au si muncit, pentru ca o parte din zilele de vacanta au fost dedicate filmarii videoclipului.
Astfel, Criss si Vlad au dedicat multe ore filmarilor care au avut loc in mai multe locatii: la Acropole, la lacul Marathon unde este si singurul baraj de marmura din lume, la Schinias – o plaja rezervatie naturala, la unul dintre cele mai mari outlet-uri din Europa unde au facut si shopping, intr-un trip de off road si in multe alte locatii.
“A fost o vacanta cu superstare in care ne-am simtit minunat, in care am invatat foarte multe despre istoria Greciei, am ascultat multa muzica, am citit, ne-am odihnit, am mancat cele mai delicioase mancaruri grecesti si ne-au facut prieteni noi.”, au povestit Criss si Vlad.
“Nu a fost genul de vacanta de mers in cluburi, ci ne-am dorit sa ne imbogatim experianta personala cu informatii noi si valoroase, care sa ne hraneasca spiritual si intelectual si dupa vacanta. In plus, este prima data cand m-am bronzat. Nu am stat niciodata la plaja pana acum si sunt foarte incantata de noua nuanta a pielii mele.”, a marturisit incantata Criss.
Sursa : Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.