Single-ul Fara Glas, colaborarea dintre Rolla Sparks si Oana Radu, evidentiaza o poveste plina de amintiri tulburatoare, iar videoclipul regizat de catre Alex Ceausu aduce in prim plan, intr-o maniera melancolica, clipele frumoase petrecute alaturi de persoana iubita.

“Fara glas reprezinta o alta etapa din cariera mea muzicala, o etapa de maturizare. Este o piesa facuta din dragoste si intruchipeaza atat momentele de fericire absoluta ale unei relatii, cat si suferinta si chinul de mai apoi.

Este o piesa compusa de catre echipa Lanoy Production, a doua mea familie. In momentul in care managerul meu Florin Nedelcu si baietii de la Lanoy mi-au aratat piesa, m-am regasit in totalitate in aceasta poveste, iar colaborarea cu Oana Radu a fost cireasa de pe tort, asadar nu-mi puteam dori nimic mai mult. Sunt foarte entuziasmata de rezultat si imi doresc ca aceasta piesa sa fie cel mai bun pansament pentru momentele in care ramaneti ”, declara Rolla Sparks.
„Exista momente in viata cand simti ca se rupe o parte din tine, lumea ta se prabuseste... nici nu stii sigur daca mai poti sa faci un pas si nu poti sa iti imaginezi viata fara persoana iubita. Chiar daca se spune ca dragostea este cea care invinge orice si pana la urma asa ar trebui sa fie, acest proces de acceptare si de a trece peste durerea cauzata, ia timp”, declara Oana Radu.
Sursa : Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.