Nicole Cherry ne indeamna sa sarim in cel mai nou videoclip al sau, Phenomeno! Cu un sound catchy de saxofon si cu stilul ei special de a canta, Nicole Cherry revine cu un nou single dupa succes Memories.

Toata lumea sare orice ar face, in clipul regizat de Alex Ceausu si filmat la Palatul Ghica. E plin de copii de varsta lui Nicole ce se tin de petreceri si dansat.
Noua mea piesa este una foarte vesela si optimista, sper ca fanilor mei sa le placa, sa o asculte cu prietenii si sa danseze din tot sufletul! Am filmat vreo 17 ore, iar clipul este unul foarte amuzant, cu multi oameni care canta, danseaza si se distreaza pe cinste. O nebunie totala!”, a adaugat tanara artist.
Piesa Phenomeno a fost produsa in studiourile Tommo Production, cei alaturi de care Nicole Cherry a lucrat si pentru single-ul ce a facut-o faimoasa, Memories. Trackul ei de debut a fost unul dintre cele mai difuzate piese ale anului trecut si a petrecut cateva saptamani pe prima pozitie a clasamentului celor mai difuzate piese.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.