Nicole Cherry vine cu un nou single si un videoclip in care spune ca se vor regasi cu siguranta toti adolescentii - Fata naiva.

Filmarile au durat aproape 24 de ore si au avut loc in trei locatii, in regia lui Iulian Moga. Tinutele tinerei au fost asigurate de Magda Mohamed, iar coafurile au fost realizate de Livia Berceanu. De machiaj s-a ocupat chiar sora artistei, Carla Ghinea, makeup artist, care a venit special din Londra pentru a fi alaturi de Nicole la filmari.
Nicole Cherry a intrat, pe rand, in pielea unei fete sofisticate, “de oras”, a unei scolarite naive si a unei dive. “M-am distrat foarte tare la filmari! Mai mult decat atat, este primul meu videoclip de cand mi-am dat jos aparatul dentar si sunt foarte fericita, imi place foarte tare cum a iesit. Abia astept sa il vedeti si voi”, a spus artista.

Anul acesta Nicole Cherry s-a auzit constant pe radio si nu numai dupa ce a lansat piesa Vara mea, un track plin de buna dispozitie cu un videoclip in care si-a chemat toti prietenii, de la Antonia la Alex Velea si Giulia.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.