Morandi sarbatoresc zece ani de cand s-au lansat pe piata muzicala din Romania si lanseaza single-ul Living Without You. Cea mai noua piesa a proiectului beneficiaza de un clip dramatic, in care Randi joaca rolul principal, iar finalul nu e deloc unul fericit.

Povestea Living Without You e scoasa din scenariul obisnuit al baiatului bun, indragostit, care alege calea gresita pentru a-si face iubita fericita. Filmat la Buftea pe parcursul a 15 ore, pentru realizarea clipului si-au unit fortele echipele Famous Production, Universal Music Romania si Roco Media (Iulian Moga).
“Living Without You este o piesa potrivita pentru zilele lungi si insorite de vara care urmeaza si sper sa va aud fredonand-o cat mai curand. Este o piesa cu si despre iubire, pentru ca, nu-i asa, fara iubire viata n-ar mai avea farmec. Love is the answer! “, declara Randi Piesa va fi inclusa pe viitorul album MORANDI, ce urmeaza a fi lansat in toamna acestui an.
“Anul acesta se implinesc 10 ani de cand trupa Morandi exista pe piata. Living Without You este un single care marcheaza o trecere la urmatorul deceniu. Si odata cu aceasta lansare, vrem sa le multumim tuturor fanilor Morandi care ne-au fost alaturi. Pentru ei facem muzica”, spune Marius Moga.
Sursa : Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.