Minola feat Admiral C4C – Legal way to be high Videoclip Original

Minola lanseaza un nou videoclip pentru piesa “Legal way to be high”, o colaborare inedita cu Admiral C4C, un artist originar din Nigeria.

“Sunt foarte atent atunci cand aleg sa colaborez cu un alt artist, insa inca din primul moment in care am ascultat-o pe ‘regina Minola’, asa cum o alint eu, am simtit o conexiune. Minola este genul de artist care canta din inima si are piese pe care le asculti nu numai de placere, ci si pentru ca educa sufletul, intr-un mod extrem de pozitiv si optimist”, a spus Admiral C4C despre featuringul cu Minola.
“Cu dragostea nu incalci legea, nu deranjezi, nu distrugi. Cu dragostea doar iti hranesti sufletul, intr-un mod absolut legal si pur”, a explicat Minola titlul noii sale piese, “Legal way to be high”.
Piesa beneficiaza si de un videoclip plin de suspans si actiune, in regia lui Alex Ceausu. Tinutele artistei au fost asigurate de Maia Oncescu, machiajul a fost realizat de Paulina Buldumea, iar coafurile Minolei au fost realizate de Livia Berceanu.
“In videoclip ne veti surprinde pe mine si pe Admiral C4C in ipostaza unor hoti indragostiti. Ne-am distrat copios la filmari, ne-am amuzat gandindu-ne cum ar fi sa putem zbura in Bahamas cu banii falsi. Am avut de jucat un rol interesant si cu siguranta voi tine minte iluzia adrenalinei de a trai pe picior mare, insa mereu pe fuga”, si-a amintit tanara Minola care a revenit in 2014 in muzica romaneasca prin "Fly Fly Fly!"
Sursa : Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.

radio manele