Mike Angello revine cu Ma bate inima, un nou single si cel mai sexy videoclip de pana acum. Dupa ce ne-a promis ca "Anii ce vin or sa fie divini", artistul Famous Production revine cu ceva mai incitant pentru fanele sale.

Clipul single-ului "Ma bate inima" a fost filmat la Buftea, fiind produs de Famous Production alaturi de Cat Music si regizat de Alex Ceausu (Ador Media). Dupa multe ore de filmat, s-a lasat cu petrecere pe platourile de filmare: muzica, sampanie, dans si cantari improvizate de artistii prezenti.
Guest stars in cadrul filmarilor au fost: Randi, producatorul sau, UDDI si Cristi Nistor. Ma bate inima este al doilea videoclip din cariera lui Mike Angello. Piesa ne vorbeste despre situatia prin care am trecut probabil cu totii, cand te desparti de cineva pe care il iubesti si la care ajungi inevitabil inapoi pentru ca te „bate inima la cap”.
"A fost dragoste la primul play intre mine si piesa aceasta. M-a cucerit de cum am auzit-o la noi, in studioul Famous Production si sper sa se intample la fel si cu voi. Cat despre filmarile clipului, au fost 20 de ore intense de...distractie, munca si iar distractie, fiindca asa se intampla cand oamenii din echipa ta iti sunt si prieteni.”, spune Mike Angello.
Sursa : Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.