Dupa ce a depasit 120,000 de vizualizari in mai putin de o luna cu noul single, "Mos Craciun...esti nebun", Mihai Traistariu a lansat si videoclipul oficial al colindului nebun in care il acuza pe Mosu' ca uita de cadouri din cauza Facebook-ului.
"Am deja ... 140 de Like-uri la videoclip. Ma incanta ideea ca unora chiar le place piesa si au inteles ca e doar o parodie de iarna ... o joaca de-a Mosu'! Tare greu e sa multumesti pe toata lumea! Asta e prima lectie pe care am invatat-o
DIN MERS in Showbiz! N-ai cum sa placi la toti ... oricat te-ai strofoca! Nici mie ... macar ... nu-mi place orice cantaret ... Dar asta nu-nseamna ca nu stiu sa-i apreciez pentru munca si efortul lor! ... indiferent care ar fi ala ... Unii canta cu ... vocea ... altele cu ... chilotzii ... altii cu ... banii ... iar altii cu ... relatiile si prieteniile ... Eu mi-am ales prima varianta si ... merg inainte cu ea ... pana la 1.500 de ani ..." a scris Mihai Traistariu pe pagina sa de Facebook, incantat fiind de succesul noului sau videoclip.

Piesa "Mos Craciun...esti nebun" se regaseste pe compilatia cu acelasi nume lansata de casa de discuri Roton, si care mai cuprinde colinde interpretate de Antonia, Corina, Proconsul si alti artisti ai label-ului.

Sursa: Bestmusic.ro

{fcomment}

INAPOI LA PAGINA PRINCIPALA