Pentru noul clip, echipa de productie a folosit cinci locatii iar filmarile au durat doua zile. Marea majoritate a personajelor din clip sunt, de fapt, prietenii lui Matteo, printre care si cativa dansatori din "Baletul Edi Stancu”, pe care artistul i-a cunoscut prin intermediul iubitei lui, Roxana.

Roxana Paulica, alaturi de care Matteo traieste o frumoasa poveste de iubire, de cativa ani buni, face parte din echipa Monei Segall, producatoarea unor productii mar precum: "Dansez pt tine”, "Masterchef”, "Romanii au talent”, "Vocea Romaniei”

"Mi-am dat seama ca imi doresc ca Roxana sa faca urmatorul meu clip, in momentul in care a facut un film, pentru una din prietenele ei cele mai bune. A realizat un film de 30 de minute despre toata gasca de prieteni, care i-a lasat pe toti, in frunte cu mine, cu gura cascata. A filmat si montat cadru cu cadru, si a reusit, subtil, sa faca pe oricine il viziona, sa rada, sa planga, si sa aiba stari foarte frumoase . Atunci am stiut ca taletul ei imi va folosi enorm la urmatorul clip...so here we are :)” a declarat Matteo.

"Ideea scenariului mi-a venit fara prea mult brain-storming. Faptul ca lucreaz de ani de zile la proiecte tip reality m-a inspirat. Consider ca cel mai usor ajungi aproape de sufletul oamenilor prin naturalete si sinceritate, asa ca, intr-o lume in care majoritatea sunt preocupati sa fie cat mai protejati de invelisuri, noi am vrut sa aratam energie, sinceritate, bucurie, oameni tineri, frumosi si proaspeti, prieteni si ideea de "traieste clipa".” a spus Roxana.

 

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.