Mandinga incheie anul 2013 cu o super colaborare: o piesa cu rapperul American Pitbull si artistul marocan Ahmed Chawki. “Habibi I love you” este primul single international al cantaretului marocan, piesa fiind produsa de RedOne.

Mandinga incheie anul 2013 cu o super colaborare: o piesa cu rapperul American Pitbull si artistul marocan Ahmed Chawki. Alaturi de colaborarile sale cu artisti de prima clasa internationala ca Justin Bieber, Nicki Minaj, Enrique Iglesias, Lionel Richie sau New Kids on the Block, Pitbull a ales sa isi indrepte atentia si spre Romania.
Astfel, single-ul ‘Habibi I love you’ are parte de o promovare aparte, fiind adaptat unei serii de teritorii prin colaborari cu artisti locali reprezentativi. Mandinga a fost prima lor optiune pentru Romania si Republica Moldova, data fiind notorietatea internationala obtinuta in urma participarii la Eurovision si a faptului ca trupa a fost o prezenta constanta in topurile din Orientul Mijlociu.
In Azerbaijan, Mandinga a cucerit rapid multi fani, iar „Zaleilah” a fost in heavy rotation la posturile de radio, ascultandu-se la maximum in toate cluburi. Hitul, extras de pe albumul „Club de Mandinga”, a reprezentat Romania in cadrul concursului Eurovision 2012, desfasurat in Baku.
“Am fost super incantati de aceasta colaborare si de faptul ca RedOne impreuna cu Ahmed si Pitbull s-au gandit la noi. Piesa suna foarte bine iar acum cateva zile am filmat si un videoclip”, a povestit Elena Ionescu, solista trupei. “Sunt foarte incantat sa colaborez cu o trupa atat de talentata. Mandinga este alegerea perfecta pentru acest duet”, a declarat Ahmed Chawki.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.