Lucian Colareza si Drei Ros ne ofera astazi videoclipul piesei Carmelita.

Produsa de Alin Radu, melodia imbina stilul latino cu cel hip-hop intr-o combinatie inedita. Videoclipul plin de fete a fost realizat de cei de la Light Edge Studios si deja ne face sa ne gandim la vara.Despre piesa Carmelita producatorul Alin Radu a spus:
Am vrut sa combin soundul din doua culturi total diferite si sa obtin o combinatie unica. Este un proiect deosebit, mai ales pentru partea aceasta a lumii, soundul latino si cel al hip-hop-ului american. Sper ca am reusit sa va surprind placut cu aceasta productie si imi doresc sa o aud la radio si in cluburi, in Romania si nu numai.
Lucian a devenit cunoscut dupa ce a colaborat cu BUG Mafia la piesa Cand Trandafirii Mor, asa ca o colaborare cu un alt artist din zona rap nu a fost deloc o noutate. Atat el cat si Drei Ros spera ca aceasta colaborare va avea succes.
Drei Ros a adaugat:
L-am observat pe Lucian Colareza prima data atunci cand am ascultat albumul B.U.G. Mafia. Mi s-a parut o combinatia interesanta, latino cu hip-hop si ceva nou pentru mine, ca artist. Aceasta piesa este doar incepetul unei colaborari pe termen lung cu Lucian Colareza si Alin Radu.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.