Lora vine cu o piesa noua, plina de personalitate si cu un videoclip fun pentru single-ul Puisor.

Personajele din clip reprezinta tipologii ale fanilor Lorei, de la dansatoare care se misca pe strada, la fete sexy in bucatarie, pana la femeie de serviciu care danseaza cu matura.
Acest nou single a fost lansat drept un cadou pentru fanii Lora care au apreciat foarte tare piesa, atunci cand a fost cantata in concerte. Marius Draghici semneaza muzica noului single, orchestratia a fost realizata de Ciprenko, iar Lora este cea care a scris textul. “Initial, totul a pornit ca o joaca. Mi-am amintit de adolescenta, cand ma prindeam intotdeauna de intentiile vreunui baiat si observam mereu daca nu era sincer, asa ca il refuzam alintandu-l astfel”, a explicat artista.
“’Puisor’ este un apelativ folosit ironic pentru a ‘alinta’ un baiat care crede ca se poate juca cu sentimentele unei fete, care crede poate face ce vrea si o poate pacali usor”, a spus Lora.
Videoclipul a fost realizat de echipa Mont Blanc Production, tot dupa o idee a Lorei.
“Mi-am imaginat cum s-ar distra fanii mei, care ar fi reactiile lor cand ar asculta aceasta piesa. Clipul este foarte real, are multe imagini de pe webcam-uri sau camera de supraveghere. Mi-am dorit un clip amuzant, in care eu nu apar foarte mult, dar completez foarte bine povestea”, a mai spus Lora.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.