Dupa ce in urma cu cateva zila am vazut poze de la filmari, astazi avem rezultatul final pentru cel mai recent single semnat de Ligia - Ultimul tren.

Ligia se pune in postura femeii care incearca sa isi salveze relatia, insa orice incercare si pas in plus nu este suficient. Clipul se potriveste cu atmosfera grea a piesei, filmarile avand loc inclusivl a castelul Iuliei Hasdeu din Campina, un loc incarcat de mister. In plus, cadre au mai fost trase la Barajul Paltinu si intr-o casa si o hala parasite.

Am avut emotii la filmarile primului meu videoclip din cariera solo, m-am concentrat maxim atat fizic, cat si psihic, pentru ca totul sa iasa perfect. Vreau sa le multumesc celor care m-au ajutat la realizarea videoclipului, si anume: Bogdan Daragiu (Regizor), Stefania Grosu (Productie), MediaPro Music, Florin Nedelcu (Live Artist), Rafaela Moraru si Cristina Diaconu (stayling) si nu in ultimul rand, echipei Lanoy Production. Am filmat 24 de ore, in 4 locatii diferite, alese special pentru a crea si o mica poveste in jurul piesei, avand un mesaj puternic. Cred ca oricine ajunge la un moment dat prizioner al inimii, de unde ai impresia ca nu exista cale de scapare.” a declarat Ligia
Sursa : Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.