A fost odata ca niciodata… Lidia Buble, cel mai nou artist din portofoliul Cat Music si primul sau single, “Noi simtim la fel”, un featuring cu Adrian Sina.

Realizat in studioul Premium Artist, single-ul "Noi simtim la fel" este prima inregistrare intr-un studio profesionist pentru artista originara din Deva. Adrian Sina, cel care a descoperit-o pe Lidia Buble, a fost impresionat, inca de la inceput, de vocea senzationala si de pasiunea ei pentru muzica.
Videoclipul “Noi simtim la fel” este regizat de catre Anthony Icuagu, iar destinul printesei din videoclip, interpretata de catre Lidia, este trasat de catre naratorul Adrian Sina, compozitorul piesei "Noi simtim la fel".
"O poveste de dragoste despre sufletul pereche, care te face sa te simti implinit, atunci cand il intalnesti. Iubirea adevarata schimba total perspectiva asupra vietii si, din acel moment, traiesti totul la intensitate maxima. Ma bucur de colaborarea cu Adi Sina si ii multumesc pentru rolul din videoclip, ii multumesc si lui Anthony Icuagu, pentru minunatul scenariu, dar si echipei Cat Music pentru tot sprijinul acordat", afirma Lidia Buble.
Sursa : Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.