Anna Lesko a filmat videoclipul piesei "Go Crazy" în Thailanda

 

Anna Lesko a ales Thailanda pentru o vacanţă, o ţară exotică unde a profitat de frumuseţile locului şi a filmat cadre pentru cel mai recent videoclip al său, intitulat "Go Crazy".

Filmările au durat trei zile în Bangkok şi alte cinci zile pe diferite insule printre care şi celebra insulă unde s-a filmat pelicula "The Beach", cu Leonardo DiCaprio în rolul principal.

Artista a făcut plajă pe cele mai frumoase insule, a mers la shopping şi a vizitat cât a putut de mult locul. Anna s-a apropiat şi de maimuţe, pe care le-a hrănit cu fructe. Nu au lipsit nici incidentele din joaca alături de maimuţe. Anna a fost muşcată de una."M-a muşcat o maimuţă, o maimuţică vaccinată! Aceste maimuţe sunt sălbatice, au sarit pe noi în momentul în care căutam o altă locaţie", a spus Anna.

"A fost o experienţă de neuitat. Dacă aveţi ocazia, mergeţi să vedeţi aceste frumuseţi pe care le-a conservat natura. Este un colţ de rai şi cred că Dumnezeu s-a concentrat mult să creeze această insuliţă", a adăugat artista.

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.