Jo colaboreaza cu Dorian Popa pentru single-ul "Dragoste nebuna", compus de catre artista, alaturi de Boier Bibescu, Alex Cotoi, Nonis G si Adrian Tutu, pentru care cei doi artisti au filmat un videoclip in regia lui Alex Ceausu.

"Dragoste nebuna" este prima piesa la care am lucrat impreuna cu frumoasa trupa boiereasca a lui Boier Bibescu, o piesa pozitiva, vesela si in care noi credem. Cand am terminat piesa ne-am dat seama ca avem nevoie si de un baiat pe ea. Ne-am gandit la Dorian, pentru ca il cunosteam de mult timp, stiam ca vom lucra frumos impreuna, i-am propus, iar el a acceptat. Clipul este facut de catre Alex Ceausu, ne-am distrat rau de tot la filmari si am lucrat foarte bine impreuna. Chiar sunt mandra tare de echipa frumoasa pe care am reusit sa o strang in jurul meu pentru "Dragoste nebuna", declara Jo.
Single-ul "Dragoste nebuna" vorbeste despre o iubire plina de fantezie in care primeaza emotiile si naturaletea indragostitilor. Este primul videoclip filmat si lansat de catre blonda dupa ce in urma cu cateva luni a colaborat cu Uddi pentru single-ul "Lasa-ma pe mine" - asculta AICI!
Sursa : Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.