Jimmy Dub revine cu videoclipul pentru Bogat in dragoste, piesa care ne spune ca totul, de la masini la bijuterii sau haine scumpe, paleste in fata iubirii adevarate si muzicii bune.

Bogat in dragoste e o productie semnata de Connect-R, Razvan Matache, Buzea Florin si Ion Tudor, iar Jimmy Dub spune ca se regasest in totalitate in versuri.
Pentru mine bogat in dragoste reprezinta povestea mea. Ma regasesc 100% in piesa. Sunt o persoana care pune foarte multa dragoste in ceea ce face, in relatia cu persoana iubita. Acesta este motivul pentru care m-am numit un "bogat in dragoste. In videoclip il vedem pe Jimmy cum se distreaza cu gasca de prieteni, inconjurat de fete sexy, asa ca dati play mai jos.
Filmarile au avut loc in Bucuresti si au durat peste 14 ore, iar videoclipul are un aer light ghetto care il prinde de minune pe tanarul artist.
Trebuie sa le multumesc baietilor cu masinile tunate de la Streetmaniacs si Ghetto Tuning care au facut un super show si au adaugat acel ceva imaginii videoclipului, dar si dansatoarelor sexy care au facut senzatie', a continuat Jimmy.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.