Jessica D si Glance vin cu un videoclip provocator pentru noul ei single - Get Down. Scene senzuale, Jessica imbracata doar in sclipici, dansatoare fara inhibitii sunt ingredientele pentru Get Down!

Filmarile au decurs foarte bine si ma bucur ca am avut ocazia sa lucrez cu o echipa tanara, fresh si creativa. Am avut emotii la filmarea scenelor semi-nud pentru ca a fost ceva nou pentru mine dar sunt sigura ca va fi foarte interesant, mai ales pentru public', a spus Jessica.
De fiecare data a fost o placere sa colaborez cu Glance si consider ca am facut treaba foarte buna impreuna. Il apreciez foarte mult si chiar m-a impresionat faptul ca s-a implicat total in ziua filmarii, chiar daca era ziua lui de nastere", a declarat Jessica.
Jessica D, pe numele sau adevarat Diana, nu este o novice pe scena muzicala, ea aflandu-se deja la cel de-al treilea proiect. Primul sau single solo, Hero, a fost licentiat din Europa pana in Asia.
Dupa ce a devenit eroina tarilor mediteraneene cu hitul Hero si teritorii ca Tunisia, Liban, Egipt sau Israel au plasat-o pe prima pozitie in top si i-au scandat versurile in cele mai mari cluburi e timpul pentru… 'Get Down'. 'Lunile ce urmeaza sunt pline de evenimente si concerte. Cat despre surprize nu pot vorbi acum pentru ca altfel nu ar mai fi surprize, nu-i asa? Va invit sa ma urmariti pe pagina mea de Facebook pentru cele mai fresh informatii despre mine. Pana atunci… 'let's get down", a mai adaugat cantareata.
Glance, artistul Kazibo Music, ne-a declarat urmatoarele in legatura cu noul clip al Jessicai D:
'Ne-am distrat de minune pe platoul de filmare. Ma bucur ca rezultatul colaborarii cu Jessica a fost unul pozitiv si speram sa dati volumul la maxim cand veti auzi 'Get Down'. In plus, ce mod mai placut de a-ti petrece ziua de nastere daca nu filmand un video, nu?' :)
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.