Formatia Holograf lanseaza un nou videoclip pentru piesa Roua diminetii, cel de-al patrulea single extras de pe albumul “Love Affair”. Piesa se afla pe coloana sonora a filmului Ultimul Zburator, iar clipul include si cadre din pelicula regizata de Ovidiu Georgescu.

Single-ul ‘Roua diminetii’ are o nota mai dura, insa pe care noi o consideram absolut normala, pentru ca Holograf a fost si este o formatie rock, iar clipul nu face decat sa exprime aceasta parte mai dinamica a trupei”, a spus Iulian Vrabete, bassistul Holograf.
Regia noului clipului a fost semnata de George Petrosel, fiul lui Edi Petrosel, bateristul celebrei formatii, iar poze de la filmari gasiti aici. Mesajul piesei este unul simplu si emotionant: “Piesa ‘Roua diminetii’ vorbeste despre eforturile pe care trebuie sa le facem fiecare dintre noi ca sa ne pastram sentimentele, afectiunea si oamenii apropiati. Ceea ce ne aduce intalnirea cu omul pe care il cautam este un lucru foarte pretios si nu trebuie lasat la intamplare”, a mai spus bassistul.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.