Dupa 16 ani de cariera, Hi-Q vine cu un sound nou - "Cand Zambesti"Proiectul trupei Hi-Q exploreaza stiluri muzicale noi, de la smart pop, pana la electro-rock, reprezentand o schimbare majora, dupa 16 ani de cariera muzicala.

"Cand zambesti" promoveaza optimismul si aduce in prim plan bucuriile mici ale vietii. Pe langa schimbarea la nivel de stil abordat, albumul aduce si un nou concept de show, prin care cei trei membri ai trupei Hi-Q devin ambasadorii optimismului. Dana, Florin si Mihai vor organiza "Loteria Sperantelor", iar dorintele fanilor vor deveni realitate, cu ajutorul aplicatiei de pe pagina Facebook a trupei - http://www.facebook.com/hiqromania.

"Noul album este rezultatul unei introspectii si a unei cautari de sine, naturale pentru etapa in care ne aflam atat noi, cat si fanii nostri. Albumul este o schimbare fata de stilul pe care l-am abordat in ultimii 16 ani, insa nu este altceva decat o evolutie catre un stil mai rafinat, fiind o dovada incontestabila a maturizarii noastre muzicale", declara membrii trupei Hi-Q.

Cele zece piese: Solo, Strada Mea, Cand Zambesti, Love, Loto, Don't Leave, Soare, Outro, O zi si Hot de Nori marcheaza inceputul unui nou traseu muzical pentru trupa Hi-Q, iar acest lucru este punctat si la nivel de imagine, prin intermediul noului videoclip, "Solo"

 

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.