Hi-Q lanseaza noul lor single si videoclip.Ce au pregatit de data asta Dana, Mihai si Florin alaturi de echipa CevaDeVis?

Povestea clipului se invarte in jurul a trei aviatori care se trezesc intr-o dimineata fara prea mult chef de ceva, dar isi gasesc fiecare cate un motiv pentru a transforma lenea, iritarea sau oboseala in energie si curaj. Filmarile au avut loc la Aeroclubul Romaniei de la Clinceni si protagonistii nostri nu au avut nevoie de prea multe incurajari pentru a se urca la bord, in clipul regizat de colegul nostru, Valentin- Narcis Sturzu impreuna cu echipa Ceva de Vis.
Piesa, compusa de Liviu Teodorescu, Marius Moga si Ionut Vasilache, cu textul semnat de Ada Moldovan alaturi de Marius Moga si a fost interpretata in premiera la On Air Music Awards aseara, odata cu lansarea oficiala a clipului.
Trupa Hi-Q a lansat pana acum 8 albume si 26 videoclipuri. Hituri precum “Totul va fi bine”, “Gasca mea”, “Razna”, “Buna dimineata” si “Dor de tine, dor de noi” au stat multi ani in topurile muzicale din Romania, devenind laitmotivele playlistur-ilor in cluburi. Hitul “Lose You” a cucerit 10 alte tari.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.