Heaven se pregatesc de distractie cu un nou videoclip - Good Times. Cele trei fete alaturi de Glance petrec pe marginea piscinei, unde ne fac pofta de dans si de vacanta.

"Good Times este o piesa cu energie pozitiva cu un mesaj ce iti ajunge direct la inima, dar cel mai mult imi place faptul ca aceasta piesa te face sa dansezi si iti trezeste pofta de vacanta!" a declarat Adina de la Heaven. Videoclipul a fost regizat de Florin Botea, iar filmarile au durat 20 de ore, avand loc intr-un complex exclusivist de lux de langa Bucuresti, fetele beneficiind inclusiv de protectie speciala din partea unei firme de paza.
Trupa Heaven are peste 9 ani de cariera in care au lansat hit dupa hit, fiind singura trupa de fete din industria muzicala romaneasca care se bucura de succes si este inca prezenta in topurile de specialitate. De-a lungul carierei cele 3 cantarete si-au consolidat pozita cu single-uri ca Pentru totdeauna, Du-ma pe o stea, O parte din rai, Sexy Girl, Sunshine sau Viata-i frumoasa, lansat recent.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.