Giulia Nahmany a lansat videoclipul piesei "Girl To Change Your World", ce va fi coloana sonora a filmului sau, "Love by Design”, in care joaca alaturi de Jane Seymour.

Giulia Nahmany dovedeste ca este o femeie puternica si reuseste sa se mobilizeze pentru a-si duce proiectele mai departe dupa drama suferita in urma cu doua saptamani. Decesul mamei sale a decalat atunci planurile stabilite la nivel international pentru lansarea piesei ce va fi coloana sonora a noului ei film, "Love by Design”, in care joaca rolul principal.
Videoclipul melodiei "Girl To Change The World” include, in premiera, secvente din filmul in care Giulia joaca alaturi de renumita Jane Seymour si de alti actori cunoscuti la Hollywood.
Piesa a fost inregistrata in Studio City Sound, un studio celebru din Los Angeles, si a beneficiat de aportul unor producatori respectati in Statele Unite ale Americii, care au lucrat cu vedete precum Eric Clapton sau Alanis Morissette. Videoclipul include si cadre cu Giulia filmate intr-un studio din Bucuresti
Sursa : Bestmusic.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.