Videoclipul Giuliei in atentia Europei

Clipul ilustreaza varianta slow a piesei, ce a beneficiat de un feedback foarte bun din partea publicului la momentul aparitiei.
De productia variantei slow a piesei s-a ocupat Gabriel Huiban si echipa lui, colaborarea dintre el si cantareata fiind una de lunga durata.
"Piesa mi-a placut din primul moment si cred ca mi se potriveste perfect! Ne-am dorit foarte tare as atragem atentia si mai mult asupra versurilor, care au o sensibilitate aparte si asa s-a nascut versiunea lenta. Cred ca avem nevoie de versuri in limba romana si avem nevoie de muzica care sa ne inspire. Mereu am vrut ca oamenii sa se regaseasca in piesele mele si sa le ramana la suflet!" a declarat Giulia.

Piesa "Vorbe Goale” a fost lansata la finalul anului trecut si marcheaza relansarea carierei solo a Giuliei. Single-ul original a strans peste 50.000 de click-uri pe youtube in 24h de la lansare, iar piesa a intrat in clasamentele muzicale de specialitate atat din Romania cat si de peste hotare. Videoclipul pe care artista l-a filmat insarcinata in luna a noua a facut furori si in presa internationala.
Cu toate ca artista a ales sa cante in limba romana, piesele ei trec dincolo de granitele Romaniei. Site-ul europopped.com, care prezinta cele mai importante piese dance si pop-dance din intreaga Europa, s-a declarat incantat de videoclipul piesei “Vorbe Goale”.
Autorul articolului chiar mentioneaza faptul ca astepta acest videoclip de cateva luni si ca este absolut prins de sound melodiei. Publicatia on-line reaminteste cititorilor despre cele mai importante realizari ale Giuliei si specifica ca pe artista o asteapta o cariera solo indelungata.
In prezent proaspata mamica sta acasa cu fetita ei, Antonia Sabina, dar in curand pregateste un concert unplugged pentru fanii ei de pe facebook si urmeaza sa intre in studio pentru a inregistra versiunea in limba engleza a piesei “Vorbe Goale”.

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.