Dupa ce a castigat concursul X Factor, Florin Ristei revine alaturi de trupa sa si lanseaza un nou videoclip si single - Altfel de magie.

Piesa a fost compusa in studiourile HaHaHa Production, iar videoclipul e regizat de Dan Petcan.Regizorul ii aduce pe cei 6 membri ai trupei FreeStay, spontani si energici, alaturi de cateva personaje amuzante, intr-un joc cu o strategie bine pusa la punct, in care iubirea are ultimul cuvant.

Trupa FreeStay a luat nastere in urma cu 2 ani odata cu lansarea single-ului Ea a fost Dana, continuarea povestii pe care Florin Ristei o spunea in urma cu multi ani in piesa Dana, alaturi de trupa de pusti, Amicii.
Proiectul FreeStay reprezinta revenirea lui Florin Ristei pe piata muzicala. Acesta a debutat in anul 2000, cu piesa Dana, alaturi de trupa AMICI, un succes imens in acea perioada. Din 2005 a devenit solistul trupei Marfar, unde si-a completat experiența muzicala, devenind alaturi de colegii sai una dintre cele mai apreciate trupe de cover-uri din Romania.
Sursa : Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.