Francesca, solista asemenata cu Selena Gomez, a intrat de curand in portofoliul Media Pro Music si a lansat piesa si videoclipul "Paradise".

"Ne-am dorit amandoi sa facem ceva diferit, care nu mai exista pe piata muzicala din Romania, si asa s-a nascut Paradise, o piesa indrazneata, cu accente dubstep”, spune Francesca.

Atat piesa, cat si videoclipul regizat de Iulian Moga spun povestea unei fete care se simte ca in paradis atunci cand este cu baiatul iubit. Filmarile pentru "Paradise” au avut loc la Palatul Universul si au durat 16 ore. "Mi-a placut foarte mult sa lucrez cu Iulian, m-am inteles excelent atat cu el, cat si cu toata echipa care a ajutat la realizarea acestui clip, de la coregraf, pana la stilist. Imi place foarte mult ce a iesit, desi vremea nu a tinut cu noi, pentru ca a fost foarte frig”, isi aminteste Francesca. Acum doi ani, Francesca s-a hotarat sa urmeze o cariera muzicala. Primele piese inregistrate au fost coveruri, in principal dupa piese vechi, in limba italiana, insa Francesca si-a descoperit astfel stilul muzical preferat: "Imi place stilul pop/dance, cu influente de dubstep”, spune ea.

Sursa: Bestmusic.ro

{fcomment}

INAPOI LA PAGINA PRINCIPALA