Feli Donose, concurenta care a participat la Vocea României, va lansa miercuri, 15 octombrie, alături de HaHaHa Production videoclipul piesei „Cine te crezi”, primul single din cariera sa.

Înzestrată cu un timbru special, cu o voce puternică, plină de energie și îndrăgostită iremediabil de muzică, Feli s-a remarcat pentru prima dată la Vocea României, fiind unul dintre concurenții creditați cu cele mai mari șanse să câștige concursul.

Artista a ales ca lansarea să fie una specială: un concert 100% live, în care să aibă prietenii și publicul alături. Evenimentul de lansare al piesei "CINE TE CREZI" se va desfășura pe 15 octombrie, la True Club, începând cu ora 22.00.
"Abia aștept să mă întâlnesc cu voi într-un moment magic din viața mea, lansarea primului meu videoclip. ''CINE TE CREZI'' descrie o poveste reală: uneori o relație poate fi toxică, iar detasarea poate fi foarte grea. Este o experientă prin care am trecut mulți dintre noi într-un moment al vieții, sau la care cel putin am fost martori. Proiectul acesta mă împlinește pe plan muzical și simt că sunt exact acolo unde trebuie să fiu în momentul de față'', a declarat Feli. ''La HaHaHa Production mă simt ca acasă din toate punctele de vedere. Am întalnit oameni faini, în ambalaje faine, cu talente extraordinare''.
Sursa Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.