F.Charm feat. Matteo - Double Trouble Official Video

Pentru că anul acesta au fost cuminți, F.Charm și Matteo au primit de Crăciun un cadou inedit - un videoclip la cea mai recentă piesă a lor, Double Trouble.

"Sub bradul de Crăciun am găsit cel mai frumos cadou și vreau să-l împart cu voi. Mulțumesc din inimă pentru răbdare şi Crăciun Fericit!", a scris Matteo, în ziua de Crăciun, pe pagina lui de Facebook.
Videoclipul , care este unul de imagine, alb-negru, a fost lansat în emisiunea €"Un show pacatos" și, imediat după, telefoanele celor doi au început să sune. "Ne-au felicitat foarte mulți cunoscuți, iar fanii de pe Facebook ne-au urat la cât mai multe videoclipuri cel puțin la fel de bune", ne-a marturist F.Charm.
Cei doi artiști au avut și câțiva invitați speciali - Florin Nedelcu, Muneca și Silviu Andrei (Radio Zu) - care au acceptat cu drag invitația lor de a apărea în clip. "€œF.Charm și Matteo sunt prietenii mei buni și am răspuns afirmativ atunci când am fost întrebată dacă mi-ar plăcea să apar în clipul lor. M-am pregătit cu câteva zile înainte de filmări și am și investit destul de mult în imaginea mea", ne-a declarat Muneca, artista care este cunosută ca fiind singura cântăreața din România care poartă mască pe față la toate aparițiile ei în public. "€œPentru unghii, masca de pe față și gluga rochiei am folosit peste 1.000 de cristale Swarovski. Pentru că se cerea ca apariția mea să fie una spectaculoasă am acceptat să port lenjerie intimă doar în partea de jos a rochiei din dantelă neagră cu care am fost îmbrăcată", a adăugat cântăreața.
Sursa: libertatea.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.

radio manele