Dupa ce a colaborat cu Markus Schulz, Venom One si Sied Van Riel, romanca Adina Butar isi lanseaza noul single cu Fabio XB nu oricum, ci alaturi de un videoclip ce ii scoate in evidenta in primul rand frumusetea.

Viata Adinei Butar (ex. Aimi) s-a schimbat complet dupa ce l-a cunoscut pe Markus Schulz si a intrat in familia Coldharbour. Acum compune muzica trance si calatoreste in toata lumea pentru a-si canta piesele alaturi de artistii Schulz Music Group. Colaboreaza cu producatori de marca, italianul Fabio XB fiind cel mai recent. Au realizat impreuna "Stay", single lansat saptamana aceasta si al carui videoclip il puteti urmari mai jos.

Ne place foarte mult noua piesei a Adinei si am remarcat asta inca din luna mai, cand am auzit-o in emisiunea Global DJ Broadcast al lui Markus Schulz: "Stay" incepe groovy, Fabio XB imbunatatind instrumentalul progressive trance cu chopped vocals-urile Adinei Butar, vocalize care pe breakdown se transforma inevitabil in versuri. Urmeaza un climax pozitiv si un riff demn de o piesa progresisve trance care sa fie lansata la Coldharbour.
Sursa : Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.