F.Charm si Ligia alaturi de Red Clover si Live Artist lanseaza videoclipul piesei “30 degrees”, varianta in engleza a hit-ului “30 de grade”.

“Sunt foarte mandra ca fac parte din echipa Lanoy Production si mai ales ca F.Charm m-a ales pentru acest hit. Va astept cu pareri despre “30 degrees” pe faceboook", a declarat Ligia.
Videoclipul piesei “30 degrees” este produs de Red Clover Media in regia lui Alin Surdu, Pe parcursul filmarilor, F.Charm a schimbat mai multe tinute, el alegand sa poarte brand-uri celebre, preferate de artisti precum Kelly Osborne, Kanye West.
“Asa cum hit-ul “30 de grade” a fost ascultat de peste 10 milioane de oameni pe Youtube, imi doresc ca aceasta varianta in engleza sa fie ascultata in toata lumea. Odata cu aceasta piesa, am simtit o evolutie a mea din punct de vedere muzical, combinand stiluri ca pop, hip-hop si muzica clasica intr-o compozitie ce a cucerit Romania. In tot acest timp am pregatit multe surprize pentru voi, un show nou, dar toate informatiile le puteti afla de pe pagina mea de Facebook“, a declarat F.Charm.
Sursa : Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.