Emil Lassaria si Caitlyin lanseaza videoclipul pentru cel mai nou single al lor, Fiesta. Clipul a fost filmat in insulele Maldive, iar cei doi vor sa ne faca sa dansam pe ritmurile fierbinti ale piesei Fiesta.

Lassaria este unul dintre cei mai apreciati DJ ai scenei dance de la noi din tara, iar Caitylin nu este la prima colaborare cu talentatul DJ. 'Tu Amor' - primul lor single in aceasta formula, le-a adus celor doi sute de concerte peste vara, la care au dansat electrizati mii si mii de oameni, nu doar din tara noastra ci si din Grecia, Turcia si intreaga zona Mediterana.Atat Caitlyn cat si Emil Lassaria au viziunea lor despre ce inseamna o fiesta perfecta.
Pentru o "Fiesta flamboaianta" avem nevoie de urmatoarele ingrediente : Una bucata plaja pe care presaram oameni frumosi ,ceva boxe care sa functioneze in doua trepte "foarte tare" sau "maxim" plus o mare din care iese timid un soare, a declarat Emil.
Pentru Caitlyin petrecerile cele mai reusite sunt alaturi de prieteni:
In viziunea mea o petrecere ideala trebuie sa fie alaturi de prieteni. Locul de multe ori conteaza mai putin, ceea ce conteaza este sa fii alaturi de persoanele cu care te simti bine. Este clar ca romanilor le place sa se distreze, iar asta se poate vedea in fiecare oras din Romania. Nu am vazut o diferenta clara intre publicul roman si cel occidental; am vazut ca peste tot oamenii se distreaza, iar asta este cel mai important pentru noi. Muzica uneste oamenii.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.