Viky Red si Ellie White lanseaza videoclipul Vanzator de lumina, piesa, supranumita "Imnul Indragostitilor", intrata deja in topurile nationale.

Videoclipul a fost regizat de catre Khaled Mokhtar, cel care a castigat de curand categoria Inovatia anului la YouTube Music Awards 2013 si care s-a ocupat si de clipul Marabou al Antoniei. Productia ii prezinta pe Viky Red si Ellie White intr-un cadru de poveste, o cabana peste care timpul si-a lasat amprenta, cu un decor insufletit de raze de lumina.
Piesa a fost compusa de Viky Red, versurile sunt semnate de Calin Goia de la Voltaj. Productia piesei a fost realizata de Viky Red impreuna cu Alex Cotoi la Fonogram Studios
“Videoclipul, ca si piesa, este pentru cei indragostiti, cei care vad pretutindeni frumusetea oferita de iubire. Este in mod special pentru cei care stiu ca fara dragoste viata este lipsita de sens. Sunt convins ca atat versurile cat si videoclipul vor fi pe placul fanilor” a declarat Viky Red.
“Cand iubesti te simti invaluit in lumina, ca si in videoclip. Imi doresc sa vand lumina toata viata mea, sa iubesc si sa fiu iubita. Fiti si voi ‘Vanzatori de Lumina!’” afirma Ellie White.
Pentru noul videoclip, Ellie White a recurs la o schimbare spectaculoasa de look, optand pentru tinute vestimentare diafane, sexy si provocatoare. Artista a purtat o rochie din matase bordo accesorizata cu un pandantiv in forma de inima, o alta aurie din piele ce urmeaza fidel linia siluetei si o salopeta neagra din matase, completata de un sacou negru din catifea si un sutien indraznet, creatii Mood by Aleha.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.