Ellie White si Kourosh Tazmini lanseaza clipul pentru single-ul pe care l-au produs impreuna, Feel. Regizat de Alex Ceasu si filmat in Romania, clipul ne poarta prin lanuri de grau, unde intalnim diferite personaje.

Piesa Feel este compusa de Ellie White la finalul anului trecut si apoi a lucrat la ea impreuna cu DJ-ul portughez Kourosh Tazmini.
L-am cunoscut pe Kourosh prin intermediul managerului meu, Doru Tinca. Am intrat in studio cateva zile mai tarziu si am scris impreuna piesa ‘Feel' in cateva ore. Se intampla in ultima luna de sarcina, inainte sa vina pe lume Mihaita. A fost o perioada in care aveam multa inspiratie. Stateam in studio chiar si opt ore pe zi. Kourosh a produs apoi piesa exact cum imi imaginam", declara Ellie White.
Mi-am dorit sa am o piesa cu Ellie pentru ca imi place la nebunie vocea ei. O stiu inca de vremea cand canta cu Dj Project. Intre timp a evoluat mult, a fost o reala placere sa lucrez alaturi de ea, mai ales ca este o persoana deosebita si un artist adevarat. Si este doar inceputul!"
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.