Dupa succesul obtinut alaturi de Oana Radu cu piesa “Tu” ( peste 15 milioane de vizionări pe youtube, locul 1 in topurile radiourilor mari de la noi dar si 2 nominalizari la RMA 2014 la categoria “Best New Act” si “Best Dance Song”), Eli lanseaza astazi un nou videoclip la piesa “Spune” in colaborare cu Oana.

“Spune” este transpunerea in versuri si note a unei povesti de dragoste traita de Eli, fiind o continuare a single-ului “Hey”.
Videoclipul a fost filmat in Timisoara fiind regizat de Ionut Trandafir (Trandafilm), instrumentalul piesei a fost semnat de Jay Murano, versurile au fost scrise de Eli si Oana, iar productia muzicala, mixingul si masteringul au fost realizate de Costin Milon la Super Sound Studio.
Artistul ELI a lansat mai multe single-uri alaturi de cunoscutul producator muzical George Hora, responsabil pentru multe dintre hiturile industriei muzicale romanesti. Piese ca "Hey", "Vara rece", "Studenta" au avut un succes destul de mare la radio si TV. Astfel, el a reusit sa stranga o comunitate mare de fani si peste 50 de milioane de vizionari pe youtube.
Sursa : Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.