Elena Gondos - Dor de Noi Videoclip

 

Single-ul este compus de Costin Milon, versurile apartinand solistei, iar videoclipul a fost realizat de VM Art (regia: Bogdan Toma, operator: Florin Busuioc, montaj & editare video: Alexandru Nicolae Pristavu ). Melodia a fost produsa, inregistrata, mixata si masterizata la Super Sound Studio (inginer de sunet: Costin Milon).
Elena Gondos si-a descoperit de timpuriu pasiunea pentru muzica, indragind pianul. A inceput pregatirea muzicala inca de la 6 ani si a studiat tehnica pianistica, sub indrumarea profesoarei Iulia Iordachita. In anii de liceu insa, a ales cariera de solista vocala, la clasa jazz – muzica usoara, pregatindu-se cu profesorul Danut Gheorghies. A fost selectionata in ultimii ani de liceu pentru doua turnee muzicale, la Viena.
In toamna anului 2011 a devenit studenta a Universitatii de Arte ”George Enescu” din Iasi, clasa de canto clasic, condusa de profesora Paula Ciochina, remarcandu-se chiar de la inceputul studentiei si fiind selectionata, dupa o suita de auditii, pentru un turneu in 7 tari europene.

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.