Elena Gheorghe lanseaza ultimul ei single direct cu videoclip: “De neinlocuit” a avut premiera la o zi dupa aparitia solistei la ZU Music Awards 2014 unde a cantat hitul "Ecou".

Desi Elena insista sa il numeasca un "lyric video" - adica videoclip cu versuri, e vorba de un videoclip in sine. Diferenta dintre un lyric video si un clip este aceea ca artistul nu isi canta versurile, nu le fredoneaza, e un clip de atmosfera cu versurile pe ecran. In cazul "De neinlocuit", solista a avut styling, make-up, concept primavaratic si feminin si canta intreaga melodie cu multa pasiune.
„Este un single care vorbeste despre melancolie si dor, despre iubiri in asteptare, despre acele perioade dintr-o poveste de iubire in care simti ca fara celalalt nu poti trai, nu ti-e teama sa recunosti ce simti cu-adevarat si stii ca iubirea voastra e de neinlocuit. E o piesa despre emotii profunde, cu o energie speciala si cred ca fanii mei isi vor regasi trairi sau experiente pe care cu totii le-am depasit macar o data in povestile noastre in doi”, declara artista.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.