Daca la inceputul saptamanii Ecaterine si Dima ne aminteau de prima iubire odata cu lansarea single-ului “Zi cu soare”, astazi, acordurile pariziene ale piesei prind viata intr-un videoclip de imagine.

“Sunt extraordinar de emotionata. De abia astept sa aud parerile voastre despre videoclip si despre piesa. Am lucrat si continuu sa lucrez cu o echipa de oameni minunati carora vreau sa le multumesc.”, povesteste Ecaterine.
“Este primul meu videoclip si a fost o experienta minunata. Rezultatul este exact cel pe care ni-l doream si sper ca toti cei care asculta piesa sau vizioneaza videoclipul sa retraiasca farmecul iubirii intr-o ZI CU SOARE”, continua Dima.
Filmarile videoclipului s-au desfasurat la Palatul Snagov, imbinarea perfecta intre lux si romantism, vezi mai jos ce a iesit!
Single-ul este compus de catre talentatul Dima, iar Laurentiu Duta este cel care s-a ocupat de orchestratie. Pe langa varianta in limba romana, single-ul "Zi cu soare" beneficiaza si de o varianta in limba engleza si una in limba rusa.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.