Dorian lanseaza primul single oficial, "Mare albastra”, o piesa cu un puternic mesaj personal, in care artistul vorbeste despre locul in care s-a nascut si a crescut - Constanta – loc care reprezinta pentru el un reper si o influenta permanenta.

"Este o piesa foarte sincera si personala. Vorbeste despre locul unde m-am nascut si am crescut, loc care ma influenteaza profund in tot ceea ce fac. Am scris ideea piesei, toamna, pe o vreme ploioasa in timp ce eram in metrou. Chiar daca vorbeste despre mare, eu nu o vad doar o piesa estivala, si chiar daca ii este dedicata oricarui om care se regaseste in mesajul ei, eu am scris-o cu gandul la constanteni”, a spus Dorian.
Imaginile care insotesc melodia sunt filmate chiar de Dorian alaturi de prietenii sai in studiourile HaHaHa Production si in drumul sau spre mare.
"In momentul in care melodia a fost gata, eram pe picior de plecare spre Constanta. Am luat o camera cu noi si am filmat tot drumul, de la studio pana la mare. Acestea sunt niste imagini care pentru mine descriu cel mai bine starea acestei piese”, a adugat artistul.
"Mare albastra” este o coproductie HaHaHa Production si Cat Music.
Sursa : Bestumusic.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.