Cat Music si Live Artist lanseaza un nou artist: Dominique, iar primul sau single Eroul meu este un featuring cu Krem.

"‎Fiecare cantec are o poveste si nu o poti transmite mai departe decat atunci cand devii unul dintre personaje. Astfel, am format o echipa de eroi si ne-am transpus sufletul in aceasta piesa. Ne-am distrat foarte tare la filmarile lyric-ului, asa cum doar eroii stiu sa o faca, si ne bucuram de rezultat. Sper ca prima mea piesa sa ajunga si la sufletele voastre si, odata cu ea, fiecare dintre voi sa va gasiti eroul", declara Dominique.

Am primit propunerea de a face un feat la scurt timp dupa despartirea de iubita mea. Eram pe holurile facultatii de teatru dupa un spectacol de-al ei, cand am ascultat ce avea sa devina "Eroul Meu". Desi sunt usor pretentios cand vine vorba de colaborari "hip-pop", conceptul piesei m-a incantat, Dominique e foarte tare, iar productia lui Karo Stan e la inaltime. Mi-a venit strofa pe moment, am scris-o in minte ca "Jay Z tanar", rimat pe drum, iar cand am ajuns acasa, am trecut-o in caietul de creatii", precizeaza Krem.
Desi are numai 16 ani, Dominique este eleva a liceului Dinu Lipatti, iar muzica a condus-o pe scene mari, alaturi de adevarati profesionisti. Pasiunea pentru muzica s-a dezvoltat odata cu primul sau concert live, care a avut loc la Balcick.
Sursa Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.