Videoclipul este o productie Cat Music & Rassada Music si dupa cum declara artista, este cel mai senzual videoclip al sau de pana acum.

"Alaturi de toata echipa, ne-am gandit foarte mult cum trebuie sa arate videoclipul acestei piese. Inevitabil, am avut zeci de idei cu mare, soare si tot felul de locatii interesante, dar in final am cazut de comun acord ca aceasta piesa exprima gingasie, sensibilitate si senzualitate, asa ca ne am bazat pe frumusetea feminina asa cum o intelege fiecare dintre noi” ne-a declarat DJ Layla.

Filmarile au durat doua zile si au fost foarte distractive pentru cele doua artiste. "Nu a fost nici usor, nici greu, iar "chicoteala” si distractia au fost la ordinea zilei, mai ales in scenele cu acel baldachin improvizat, in care ne tot pierdeam mereu una pe cealalta. Am fost puse intr-adevar in ipostaze destul de ciudate, pentru ca fiind prietene de multi ani, in momentele in care trebuia sa fim cat mai tandre una cu cealalta, izbucneam in hohote de ras si evident reluam scena de la capat.”, a declarat Sianna.

DJ Layla a devenit cunoscuta dupa lansarea primelor doua single-uri, "Single Lady” si "City Of Sleeping Hearts”, care au adunat milioane de vizualizari in online si au urcat rapid in fruntea clasamentelor muzicale internationale.

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.