Dj Jonnessey si Aner – "Inima mea", cea mai noua productie, marca Mango Records, se lanseaza azi. dragoste inspirat din viata reala. Muzica este semnata de Dorian Oswin, iar la partea de text, producatorul a colaborat cu Aner.

Pe Dj Jonnessey si pe Aner ii leaga o prietenie de 13 ani, iar de cativa ani, cei doi au inceput sa lucreze impreuna, chimia dintre ei, pe plan muzical, fiind foarte puternica.
"In urma cu ceva vreme, am auzit un demo al piesei, la intalnirea cu echipa Mango Records, si am zis "wow! Asta e!” E o piesa de vara cu un mesaj puternic de dragoste, transmis catre public, perfect, de vocea inconfundabila a lui Aner.
Eu si Aner ne cunoastem din 2001, am lucrat mult timp in paralel, in proiecte diferite, iar de 7 ani ne-am unit fortele. Eu cautam un solist bun, iar el cauta un DJ bun, asa ca, n-a mai fost decat un pas pana sa incepem sa lucram impreuna. Acum totul merge ca pe roate, pentru ca, in primul rand suntem prieteni, apoi colegi si gandim la fel. :)” spune Dj Jonnessey.
Noua piesa "Inima mea”, se bucura si de un videoclip filmat in Cluj, timp de doua zile, in cateva locatii diferite.
"Intre mine si noul single a fost dragoste la prima ascultare! Cu siguranta multi se vor regasi in povestea piesei, pentru ca are un mesaj simplu si sincer.
Ne bucuram ca am filmat si clipul pentru "Inima mea”. A fost o atmosfera super faina! Am ras, ne-am distrat, dar am si muncit mult. Trebuie sa recunosc ca mi-a fost "greu" sa-mi joc rolul din clip, cu Jonnessey in preajma! E mereu pus pe glume... si are glume bune! :)” completeaza Aner.
Sursa: Bestmusic.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.