Delia prinde curaj si se transforma in sase fete sexy diferite in noul sau videoclip - U (Fighting with my ghosts).

Delia prinde curaj si iese din zona de confort a industriei muzicale romanesti cu ajutorul unui nou single! U(Fighting With My Ghosts)vine cu o aroma cu totul speciala, sound-ul promovat fiind unul relaxat si de stare.
Am vrut sa fac ceva diferit fata de ce ascultam la radio, ce vedem pe tv. Atat piesa, cat si clipul sunt parca din alt univers, o particica din lumea mea. Videoclipul „U”este unul de imagine in care ma regasesc in 6 ipostaze diferite: Diva cu o iguana, Nympha inocenta, Muse blindfold (pentru ca uneori vezi mai multe cand inchizi ochii), Versachu (ironie la adresa celor ce sunt falsi), Tribal (pentru ca e bine sa ne cunoastemradacinile) si Trash... cu totii avem parti neslefuite in noi, a spus Delia.
Pozele promotionale sunt facute de Dimitri Caceaune impreuna cu David Gal pe grafica si creative direction. Styling-ul este realizat de Andra Moga, hair stylist a fost Camelia Negrea, iar de make-up s-a ocupat Ana Mironescu. Piesa este produsa si orchestrata de baietii de la Sunrise Inc, muzica este facuta tot de ei impreuna cu Delia, iar textul este scris de artista impreuna cu Lavinia Sima. Cu ei a lucrat si pentru " Love me", noul lor single cu videoclip.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.