Deepcentral au lansat videoclipul pentru Raindrops in colaborare cu Eleftheria Eleftheriou, reprezentata Greciei la Eurovision 2012. Filmat pe plajele grecesti, clipul are ca personaj principal un cuplu.

Eleftheria este cea care isi paraseste iubitul pentru o noua relatie, iar el ramane sa isi aduca aminte de zilele din trecut, rolurile acestea fiind interpretate de cei doi baieti ai trupei Deepcentral. Urmariti mai jos. "Raindrops" este inclusa pe cel mai nou album Deepcentral lansat recent. Nu este noul lor single pentru Romania, se lucreaza inca la o melodie noua care va fi lansata in viitor. Pana atunci, urmariti clipul dedicat grecilor!
Noua varianta a piesei Raindrops a putut fi realizata pentru ca atat cantareata elena cat si Deepcentral sunt semnati cu aceeasi casa de discuri, iar aceasta versiune va fi promovata atat in Romania cat si in Grecia. Raindrops face parte de pe noul disc Deepcentral, O stea, lansat in urma cu putin timp. Piesa care da titlul albumului s-a bucurat de mare succes fiind pe primul loc in topul difuzarilor la radio timp de cateva saptamani si facand o nota usor discordanta, dar binevenita, in peisajul de piese dance.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.