Certuri in trupa D-lema - solista Denisa si colegii ei de scena schimba cuvinte grele in cel mai nou videoclip al lor - Ce-ti mai place. Motivele sunt cat se poate de serioase si genereaza conflicte puternice: berea, shaorma si serile de club.

Dilematicii revin in atentia noastra si lanseaza videoclipul pentru piesa Ce-ti mai place. Cei cinci membri ai trupei D-lema sunt de principiu ca timpul este scurt, drept pentru care s-au pus pe treaba serios si au scos la lumina primul lor material video, in toata regula. De regie s-a ocupat echipa de la Ceva de Vis, cei care au realizat clipuri pentru Inna feat Carla's Dreams, Delia si multi alti artisti consacrati. Filmarile au durat aproape o zi intreaga, in doua locatii din Capitala, iar dupa cum este si piesa, baietii si solista au avut parte doar de momente amuzante.
D-lema si-a propus sa iasa din banal si sa ofere un alt gen de mesaj, pe note muzicale, cu care sa atraga publicul catre distractie continua si, mai ales, curiozitate in ceea ce priveste stilul pe care-l abordeaza. Alex Iordanescu, chitara/voce, un veteran al showbiz-ului autohton, face muzica de mai bine de 13 ani; Denisa Demian este vocalul ce aduce aura de feminitate in cantari; Adrian Nastac, la vioara, este latura lirica a trupei, Samy Purdel. la bass. si Alex Sturzu, percutii, reprezinta sectia ritmica si balansul D-lema.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.