Videoclipul ‘Iubire de-o vara’ este o colaborare cu Glance, care flirteaza alaturi de Alexandra si Crush cu speranta transformarii unei aventuri intr-o relatie serioasa.

"Nu cred ca e cineva care sa nu fi incercat o experienta de acest gen… e un tablou atat de clasic, dar care n-o sa-si piarda niciodata farmecul… vara, muzica, plaja, marea misterioasa in lumina lunii, briza, un el si o ea si un milion de promisiuni care par sa se nasca intr-o clipa magica si te lasi dus de val… Uneori un “ce-ar fi fost daca?”, te poate urmari o viata intreaga, si ramane ceva ascuns, numai al tau, un mix de nostalgie si pasiune. Despre asta e “Iubire de-o vara” si despre curajul de a sti sa lupti pentru o poveste care se naste intr-un context de moment, dar poate fi intalnirea vietii tale. Totul ambalat cu putin umor, cu ceva cool, cum e colaborarea cu Glance si un balans care speram sa cuprinda toata Romania in vara asta." a declarat Alexandra.
Filmarile pentru "Iubire de-o vara" au decurs fara peripetii, Alexandra si baietii distrandu-se de minune in apartamentul pe roti. Echipa a fost completata de stilistul solistei, Cosmin Florea, make-up-ul a fost realizat de Diana Ionescu iar parul i-a crescut peste noapte sub ingrijirea lui Liviu Cabaua.
"Am mers in continuare pe inspiratia anilor ’60 in imaginea mea, mult mai feminin-senzuala in prima tinuta, cu accente grafice la machiaj. A doua tinuta a fost dusa intr-o zona mai ludica, cu machiaj gen papusica si o impletitura in par cu un usor aer rusesc.", a adaugat Alexandra.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.