Cristina Spatar si Don Baxter lanseaza single-ul “Mai Aproape”, odata cu videoclipul - o productie Red Clover Media in regia lui Alin Surdu.

Pentru un clip cat mai reusit, cei doi au fost sa filmeze tocmai in insorita Malta. “Am filmat timp de o saptamana, chiar daca am avut un program militaresc: cu trezit de la 6.30 in fiecare dimineata, cu mult timp petrecut pe drum de la o locatie la alta, am fost norocoasa ca am avut alaturi echipa de la Malta Travel care mi-a recomandat cele mai frumoase locuri unde se putea filma.
Impreuna cu Don Baxter am filmat la Popeye Village in decorurile filmului care l-a avut in rolul lui Popeye pe Robin Williams. Tot cei de la Malta Travel ne-au recomandat locurile unde s-a filmat filmul Laguna Albastra, Fereastra Albastra din Gozo - unde marea a erodat stanca dandu-i forma de fereastra, plaja Ramla cu nisip rosu, Valletta- capital tarii, Excelsior – resortul de 5 stele unde am fost si cazati. Apartamentul prezidential care ni l-au pus la dispozitie, cu acea terasa superba, i-a gazduit inaintea noastra pe Enrique Iglesias, Lady Gaga, Hillary Clinton.“, a declarat Cristina Spatar.
“Am fost impresionata de biserica facatoare de minuni Ta’Pinu din Gozo, de camerele cu pereti imensi pe care se aflau diverse lucruri, amintiri de la cei care au fost ajutati rugandu-se aici; un alt loc unic in lume este co-catedrala Sf.Ioan din Valletta. Am vazut multe locuri frumoase in viata mea, dar Malta mi-a ramas in suflet si mi-as dori sa am timp sa o vizitez impreuna cu familia mea.”, a povestit Cristina.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.