CRBL lanseaza "Buna dimineata" alaturi de Denise, asistenta lui Morar si Buzdugan de la Morning Zu. Piesa vine cu versuri energizante si un videoclip.

"Sunt foarte mândru de această piesă, pentru că este prima piesă compusă de mine şi sunt foarte bucuros că am ales-o pe Denise ca parteneră. Am promis că voi face o piesă cu ea şi acesta este rezultatul. Ar trebui să fie piesa cu care iţi începi dimineaţa!”, a spus CRBL pentru ZuTv.ro, locul unde a avut loc premiera noului videoclip.
"Într-o dimineaţă frumoasă, la Morning ZU, CRBL fiind invitat în emisiune, m-a auzit la radio şi s-a gândit că sunt vocea potrivită pentru următorul lui single. Aşa a luat naştere Bună dimineaţa, iar visul meu a devenit realitate", a zis şi Denise.
Muzica a fost compusa de echipa HaHaHa Production, versurile sunt scrise de CRBL iar videoclipul a fost regizat de Black Film in frunte cu CRBL si Taz Dongo. Trupa care apare in "Buna dimineata" se numeste Red Caps si este acelasi band care il insoteste pe CRBL in concerte, mai nou.
Sursa : Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.