Cu un boyband in portofoliu (Station 4) Mango Records vor sa readuca in topuri si trupele de fete: Gabriela, Ana-Maria, Miruna si Raluca sunt cele patru componente ale noului proiect - Cool, ce debuteaza cu un cover dupa noul hit al Deliei - "Pe aripi de vant".

Avand intre 13 si 16 ani, cele patru fete canta de la varste fragede, fiind indrumate in cariera de parintii lor si de profesori de muzica.
Cu toata energia specifica varstei, dar mai ales cu vocile lor puternice, Gabriela, Ana-Maria, Miruna si Raluca au impresionat-o chiar si pe Delia, dupa a carei piesa, "Pe aripi de vant”, trupa COOL a inregistrat un cover in varianta proprie.
Delia a venit in studioul Mango Records pentru a le cunoaste pe cele patru fete si pentru a filma cateva cadre impreuna cu ele, pentru online video-ul pe care COOL l-au lansat:
"E prima data cand fac parte dintr-o trupa si ma simt excelent alaturi de colegele mele! Sa inregistram un cover impreuna a fost de vis! Ne-am distrat foarte tare, am ras, si chiar nu ne-am asteptat sa iasa atat de bine. Chiar imi doream sa o intalnesc pe Delia si sa cantam alaturi de ea. Ma simt onorata ca ea ne-a si auzit cum cantam.” spune Gabriela.

"Piesa Deliei mi-a placut foarte mult din prima si m-am bucurat cand am aflat ca vom face un cover dupa ea. Parerea mea e ca ne-a iesit foarte bine! Eu spun ca ne potrivim toate patru si ca avem un drum lung si frumos de parcurs impreuna.” a adaugat Raluca.
"Sunt bucuroasa sa fac parte din trupa COOL, fiind de altfel si prima experienta a mea de genul asta. Inregistrarea cover-ului dupa piesa Deliei a fost pentru mine o mare provocare si o experienta de neuitat.
Intalnirea cu ea mi-a confirmat faptul ca ceea ce fac are valoare. Piesa "Pe aripi de vant” imi place foarte mult si de cand a aparut nu am pierdut niciun prilej sa o cant!” a declarat Miruna.
"Este prima oara cand fac parte dintr-o trupa si sunt foarte incantata de aceasta idee, mai ales ca ne intelegem si colaboram foarte bine. Cred ca piesa Deliei a fost perfecta pentru debutul grupului COOL si ne-a pus in evidenta ceea ce noi avem mai bun. " a adaugat Ana- Maria.
Sursa: Bestmusic.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.