Puya, Connect-R, Smiley, Alex Velea, Andra si multi altii au lansat un videoclip special impreuna: "E soare si pe strada ta".In videoclipul ce promoveaza campania Europa FM ii mai putem vedea pe Andra, Monica Anghel, Paul Ciuci (Compact), Loredana, Toni Seicarescu (Iris), Ivan Patzaichin, Gabi Maga (Vunk), Alexandra Usurelu, Bobby Stoica, Paula Chirila, Cristina Cioran, Cove si compozitorul melodiei, Petru Calinescu. Haideti sa ii vedem pe toti in clipul pentru campania umanitara "Nu esti singur pe lume". E emotionant!
Clipul a fost regizat cu ajutorul televiziunii Kanal D iar piesa va fi difuzata in continuare intreg anul 2013 pe postul de radio, iar daca nu i-ati recunoscut pe toti cei din clip, alaturi de vedetele din muzica mai apar Vlad Petreanu, Ciprian Dinu, Camelia Chenciu, Radu Constantinescu si Toader Paun. Monica Anghel, vedeta a postului radio si realizatoare a emisiunii Desteptarea de la Europa FM a declarat:
Atat sub lumina reflectoarelor, cat si in spatele lor, mesajul este acelasi: nimeni nu este singur pe lume. E un mesaj de speranta, optimism, un mesaj pe care il transmitem tuturor oamenilor de bine din aceasta tara: sa le arate semenilor lor aflati in situatii dificile ca nimeni nu este singur pe lume si ca impreuna suntem mai puternici.
Postul de radio Europa FM isi propune sa lanseze cea mai ampla campanie de fapte bune din Romania, sa schimbe lumea din jurul nostru prin intermediul acestora, fiind un apel nu doar catre ascultatorii radioului ci catre toti romanii. Un alt clip recent ce sprijina o campanie este cel lansat de Delia - Ia-ma de mana. E imnul unei campanii desfasurata de Asociata Pacientilor cu Afectiuni Autoimune si este dedicat luptei pe care acestia o poarta in fiecare zi cu ei insisi, cu discriminarea si prejudecatile celor din jur, cu teama fata de reactia persoanelor cu care intra in contact.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.