Dupa ce a venit cu hit dupa hit, Connect-R lanseaza si clipul pentru piesa sa de vara, Da-te-n dragostea mea! Connect- r ne explica, intr-un final, de unde aceasta expresie si il vedem traind aventuri grele in clipul pentru cel mai nou single al sau.

Cantaretul a elucidat misterul din spatele titlului acestei piese, si nu are nimic de-a face cu injurii aduse femeii, fiind o licenta poetica de chemare la iubire.
Din dragoste pentru persoana iubita suport cu pieptul in fata toate situatiile grele in care ea ma pune, bine inteles din gelozie. Expresia face trimitere directa la Corintieni 1:13 din Noul Testament, unde Pavel da cea mai frumoasa definitiei a dragostei.
PLAY mai jos sa vedem aventurile lui Connect-R, intr-o productie semnata Vision Production, Richard si Claudiu Stan, cei doi frati care au realizat si clipurile ‘Vara nu dorm’ si ‘Need ya’ (Arando Marques).
Intrebat cum i-a afectat celebritatea viata personala, artistul a spus:
“Lao Tzu la 21 de ani desi era cunoscut in toata lumea ca fiind un mare viitor filozof, s-a retras in munti din cauza ca anticipa faptul ca celebritatea il va desensibiliza. Celebritatea poate sa iti fure identitatea noesica , de aceea trebuie sa faci exercitii de identificare si sa iti mai aduci aminte din cand in cand ca esti un simplu OM.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.